Nagelförlängningar gjorda på en skönhetssalong

Långa, vackra och starka naglar det är det många som vill ha. Jag tycker att det är så fint med nagelförlängningar och för mig som har så mjuka och sköra naglar naturligt så att de går över så fort jag ens försöker mig på att få dem att växa ut så är det enda möjligheten för att kunna ha långa naglar. Därför går jag på regelbundna behandlingar hos Malins Naglar, Fransar och Micropigmentering, som är en skönhetssalong som utför behandlingar för naglar och fransar och ögonbryn.

Jag har faktiskt varit lite sugen på att göra ögonfransarna också, få dem långa såhär till semestern så att jag inte behöver tänka på smink och mascara, men får se. Ska i alla fall se till att få gjort naglarna innan jag åker utomlands så att jag kan ha dem långa och fina. Så blir de så mycket tåligare då också så jag måste göra dem innan. Om jag ens ska försöka mig på att göra förlängningar efteråt så kommer säkert min egna nagel vara så skör att den går av. Så nej, har ett besök inbokat på skönhetssalongen nu i början av nästa vecka så ser fram emot att gå dit då och jag tror att det kan komma och bli riktigt bra. Det är det jag hoppas i alla fall.

Tycker att de på Malins Naglar, Fransar och Micropigmentering har bra priser på sina behandlingar också, så det känns inte alls lika slösaktigt att ta hjälp av dem som det gör med att gå och göra exempelvis ansiktsbehandlingar på vissa andra skönhetssalonger.