Golvläggning istället för renovering

Onsdag och mitten på veckan. Vid lunchtid idag är det bara halva tiden kvar innan det är dags för helg, ska bli så skönt. Tycker att veckorna och dagarna går ganska fort men det är ändå ganska skönt att de gör det, eller ja just nu känns det bra att det går fort framåt sommaren och sommarmånaderna men sen när de börjar så vill jag hellre att det ska gå långsamt istället.

Går se till att förbereda allting hemma den här veckan också för att jag nästa vecka ska gå hem golvläggare från Nicklas Elegant Trägolv som ska hjälpa oss med golvläggning. Det är väl egentligen mer av en renovering men eftersom golvet och brädorna är så pass slitna så finns det oerhört mycket annat som man kan lägga tid på att göra och lägga tid på att motivera sig själv till att göra också. I alla sådana där lägen så finns det annat som är värt att göra och det går att planera om det också.

Som ni som brukar följa min blogg redan vet så har vi pratat om att ta hjälp med golvläggning ett bra tag utan att det har blivit något av det så att vi nu äntligen ska göra det gör verkligen skillnad. Så det blir definitivt det som jag satsar på och som jag hoppas på att kunna uppnå för att få allting precis så som jag vill ha det.